“Wat ons zoal bezig houdt"


Integrated People Process Auditing (IPPA)

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel auditors behoefte hebben aan een systematiek om gedrag- en cultuuraspecten te integreren in hun reguliere audits. Een Behavioural Audit is daarvoor minder geschikt. Een dergelijke audit zien we meer als 'stand alone' audit. We zijn daarom een poos geleden aan de slag gegaan om een aanpak te ontwikkelen die wel kan worden opgenomen in een 'normale' audit: de Integrated People Process Audit. We hebben ons bij de ontwikkeling van deze aanpak laten bijstaan door een klankbordgroep van ervaren senior auditors en hoofden van auditdiensten. Begin februari hopen we het eindresultaat te kunnen presenteren aan de klankbordgroep.

Het 'eindproduct' zal onder meer bestaan uit een 'blended' trainingsprogramma. Om de theorie onder de knie te krijgen ontwikkelen we een e-learningprogramma. In een daarop volgende tweedaagse 'classroom sessie' is ruimte voor verdieping en zal veel praktijkgerichte oefening plaatsvinden. Ten slotte zullen de fijne kneepjes worden bijgebracht in de vorm van training-on-the-job.

Interesse? Neem contact met ons op!

Onze gegevens

Coöperatie ACS Partners U.A.
Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
+31 343 52 41 11
info_mail

Als bezoeker kunt u, indien beschikbaar, parkeren op een van de tien bezoekersplekken op het parkeerterrein. U kunt ook (kosteloos) parkeren in de wijk (ter hoogte van Ravellaan 96).

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, vul dan onderstaand formulier in. U hoort snel van ons!

My Image