“Wat ons zoal bezig houdt"


IPPA nadert voltooiing

De afgelopen jaren hebben we geconstateerd dat veel internal auditors een enorme behoefte hebben aan een geïntegreerde aanpak waarbij gedrag- en cultuuraspecten op een verantwoorde wijze worden 'meegenomen' in een reguliere audit. We hebben enkele maanden gewerkt aan de ontwikkeling van zo'n aanpak, waarbij we zijn ondersteund door een klankbordgroep van hoofden IAD en senior auditors. We zijn nu zover dat Integrated People Process Auditing (IPPA) het levenslicht kan zien.

We hebben het auditen van gedrags- en cultuuraspecten onderdeel gemaakt van de ACS auditmethodologie en zodanig uitgewerkt dat alle denkbare cultuur- en gedragsaspecten geaudit kunnen worden. Bovendien hebben we op veler verzoek de aanpak ook uitgewerkt en geconcretiseerd voor het DNB cultuurmodel, 'de ster' van Muel Kaptein (KPMG) en het Risk Culture Framework van Mckinsey.

IPPA is niet alleen een doordachte theorie, maar ook een op de praktijk gerichte training, die bestaat uit de volgende onderdelen:

  • E-learnings, gericht op het verkrijgen van inzicht in de theorie en bijbehorende concepten;
  • Twee classroom sessies gericht op het toepassen en het oefenen van de theorie.
  • (optioneel) Training-on-the-job.

Heb je interesse? We informeren je graag over de mogelijkheden!

Onze gegevens

Coöperatie ACS Partners U.A.
Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
+31 343 52 41 11
info_mail

Als bezoeker kunt u, indien beschikbaar, parkeren op een van de tien bezoekersplekken op het parkeerterrein. U kunt ook (kosteloos) parkeren in de wijk (ter hoogte van Ravellaan 96).

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, vul dan onderstaand formulier in. U hoort snel van ons!

My Image