Contact

Even voorstellen...

ACS Behavioural Auditing & Consulting is een initiatief van ACS. Rond 2010 zijn de ACS-partners Jan Otten en Inge van der Meulen gestart met het transformeren en voor internal auditing geschikt maken van theorieën, methoden en technieken uit de gedragswetenschappen. Dit heeft geleid tot zowel deductieve als inductieve auditvormen voor het onderzoeken van gedrag- en cultuurgerelateerde beheersingsvraagstukken.

Jan Otten

Jan is oprichter van ACS (1994) en is nu beschikbaar als onderzoeker/audiotor, spreker, coach en training op het gebied van cultuur en gedrag in organisaties.

Als arbeids- en organisatiepsycholoog en bedrijfskundige heb ik me vanaf de jaren ’80 beziggehouden met vraagstukken als kwaliteit van de arbeid, motivatie en zingeving in organisaties. Socio-techniek, als wetenschappelijke stroming, speelde daarbij altijd een centrale rol. De cruciale vraag was hoe je bij de inrichting van processen en werkplekken de juiste balans vindt tussen sociaal-organisatorische en technisch-organisatorische factoren.

Deze belangstelling voor de mens in de organisatie heeft me tijdens mijn bijna 40-jarige ervaring in internal auditland nooit losgelaten. De toenemende aandacht voor cultuur en gedrag heeft geleid tot de ontwikkeling van behavioural auditing en integrated people process auditing (IPPA). Ik heb inmiddels meer dan 100 behavioural audits mogen begeleiden, waarbij ik steeds twee uitdagingen voor ogen had: inzichten opleveren die leiden tot duurzame veranderingen in de organisatie en de overdracht van kennis en vaardigheden waardoor het palet van de betrokken internal auditors wordt uitgebreid met waardevolle methoden en technieken.

Sta je voor een complex cultuur en gedragsvraagstuk en heb je interesse in degelijke op gedragwetenschappen gestoelde onderzoeksaanpakken die de organisatie een intermenselijk spiegelbeeld opleveren, kun je me mailen voor een kennismakingsgesprek: 

Inge van der Meulen

Inge heeft inmiddels haar loopbaan afgebouwd en is met pensioen. Ze is incidenteel nog beschikbaar voor behavioural audit gerelateerde opdrachten (onderzoek, training en coaching).

Heb je vragen over ons, onze producten of diensten neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Contact Form Algemeen