In verband met mogelijke corona-maatregelen in het najaar kan worden besloten (delen van) het programma online via een videoplatform te verzorgen. In dat geval zullen ook de cursustijden worden aangepast.

In verband met mogelijke corona-maatregelen in het najaar kan worden besloten (delen van) het programma online via een videoplatform te verzorgen. In dat geval zullen ook de tijdstippen worden aangepast.

Inschrijfformulier Integrated People Process Auditing (IPPA)

Data

10 en 17 november 2020

Cursustijden

9:30 u - 16:30 u

Locatie

ACS Behavioural Auditing & Consulting
Kasteel Moersbergen
Moersbergselaan 17
3941 BW DOORN

PE-punten (geregistreerd)

14

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 1.955.- per deelnemer. Wanneer twee of meer deelnemers van dezelfde organisatie zich aanmelden bedragen de cursuskosten €1.750,- per deelnemer. Deze bedragen zijn exclusief 21% b.t.w.

Annuleren

Kosteloos annuleren kan tot 3 weken voor aanvang van de eerste cursusdag. Daarna zijn wij genoodzaakt de cursuskosten in rekening te brengen. Bij verhindering kun je je door een collega laten vervangen.

Aanmelden

Na ontvangst van de aanmelding is de inschrijving compleet. Je ontvangt binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging met alle inschrijvingsgegevens en de kosten voor deelname aan de opleiding. Ongeveer 2 weken voor de aanvang van de eerste cursusdag ontvang je de factuur op het door jou aangegeven adres.


Wij verzoeken je de gegevensvelden hieronder volledig in te vullen. Druk daarna op de knop 'stuur' om je inschrijving definitief te maken.

Factuuradres