Inschrijven Masterclass Behavioural Auditing

Inschrijfformulier Masterclass Behavioural Auditing

Data

Voorjaar 2024: 4, 11 en 18 april 2024
Najaar 2024: 1, 8 en 15 oktober 2024

Cursustijden

9:30 u – 16:30 u

Locatie

Wordt tzt bekend gemaakt (midden van het land)

PE-punten

21

Kosten

De kosten voor deze masterclass bedragen € 2.250.- per deelnemer. Wanneer twee of meer deelnemers van dezelfde organisatie zich aanmelden bedragen de cursuskosten €2000,- per deelnemer. Deze bedragen zijn exclusief 21% b.t.w.

Aanmelden

Na ontvangst van de aanmelding is de inschrijving compleet. Je ontvangt binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging met alle inschrijvingsgegevens en de kosten voor deelname aan de opleiding. Ongeveer 2 weken voor de aanvang van de eerste cursusdag ontvang je de factuur op het door jou aangegeven emailadres voor electronische facturatie.

Algemene voorwaarden

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 4 weken voor de start van de training. Bij verhindering de trainingsdagen te volgen kan je je laten vervangen door een collega.

Klik hier om kennis te nemen van onze algemene voorwaarden. Met name de artikelen 9, 17 en 18 zijn van belang.


Wij verzoeken je de gegevensvelden volledig in te vullen. Druk daarna op de knop ‘verzend’ om je inschrijving definitief te maken.

Inschrijven mcba

In afwachting van de start van de training raden we je aan kennis te nemen van onze publicaties over behavioural auditing in de bibliotheek. Klik hier om in te registreren en/of in te loggen en naar de bibliotheek te gaan.