Training & Opleiding

Image

Kennismakingsbijeenkomst BA en IPPA

De kennismakingsbijeenkomsten zijn bedoeld om je een beeld te geven van wat behavioural auditing (BA) en integrated people-process auditing (IPPA) inhouden en of deze ook passen in jouw auditpraktijk. We organiseren regelmatig online versies in de vorm van webinars waarvoor iedereen die interesse heeft zich kan aanmelden. Het eerstvolgende webinar is op vrijdagmiddag 4 september 2020. Klik hier om je aan te melden.

De 'offline' versies zijn bedoeld als in-company variant voor audit-, riskmanagement-, control- en compliance-afdelingen. Als jij en je collega's interesse hebben in een dergelijke in-company workshop kan je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Zowel de online als offline kennismakingsbijeenkomsten duren ongeveer 2 uur en zijn gratis.

Image

De 'offline' versies zijn bedoeld als in-company variant voor audit-, riskmanagement-, control- en compliance-afdelingen. Als jij en je collega's interesse hebben in een dergelijke in-company workshop kan je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Download brochure
Image

We organiseren regelmatig online versies in de vorm van webinars waarvoor iedereen die interesse heeft zich kan aanmelden. Het eerstvolgende webinar is op vrijdagmiddag 4 september 2020. Klik hier om je aan te melden.

Download brochure

Trainingen en opleidingen

Elk voor- en najaar plannen we een training IPPA en interviewen en een masterclass BA voor open inschrijving. De overige (online) trainingen zijn bedoeld als in-company trainingen. In de opzet van deze trainingen kunnen we veel maatwerk leveren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan op de eigen auditpraktijk aansluitende casuïstiek, meer of minder nadruk op bepaalde onderdelen van de training, etc. Als je interesse hebt in een in-company trainingen neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Image
Integrated People Process Auditing (IPPA)

Deze training is bedoeld voor internal auditors die in hun reguliere audits naast de kwaliteit van de interne beheersing ook aandacht willen besteden aan cultuur- en gedragsaspecten.

Image
Masterclass Behavioural Auditing

Tijdens de masterclass Behavioural Auditing worden korte inleidingen afgewisseld met interactieve workshops waarin de behandelde stof wordt geoefend. Na afloop kun je de vertaalslag maken naar je eigen auditpraktijk en herken je de toepassingsmogelijkheden.

Image
Interviewen: het voeren van onderzoekende gesprekken

Kwalitatief interviewen is een kunst en een kunde. In deze training leer je wat een onderzoekend gesprek succesvol maakt.

Image
Effectieve gespreksvoering

Deze training wil professionals houvast bieden in voor hen lastige en complexe gesprekssituaties. Doel van de training is het vergroten van het inzicht in kritische aspecten van de gespreksvoering en het ontwikkelen c.q. vergroten van de vaardigheden die nodig zijn om daar niet alleen adequaat, maar vooral ook constructief op te kunnen reageren.

Veilig trainen en opleiden

In onze trainingslocatie in kasteel Moersbergen hanteren wij de richtlijnen die door het RIVM worden aangereikt. Dat betekent dat per training slechts een beperkt aantal personen kunnen deelnemen. We hebben al tijdens de beginperiode van de corona-epidemie onze trainingen omgezet naar een online-variant. Inmiddels hebben we deze al een groot aantal keren mogen verzorgen en doet de kwaliteit niet of nauwelijks onder voor de offline variant.

Online trainingen en opleidingen

Als je interesse hebt in een van onze online trainingen en opleidingen neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Image
Integrated People Process Auditing (IPPA) Online

Integrated people Priocess Auditing (IPPA) Online bestaat uit een interactief webinar van een dag.
Tijdens het webinar maken de deelnemers in relatief kleine
groepen online kennis met de theorie en de toepassingsmogelijkheden van een Integrated people-Process Audit (IPPA).

Image
Masterclass Behavioural Auditing Online

Behavioural Auditing (BA) Online bestaat uit een interactief webinar van een dag. Tijdens het webinar maken de deelnemers kennis met de theorie en de toepassingsmogelijkheden van Behavioural Auditing.

Image
Interviewen Online

In deze training geven we je tips om ook met een online interview waardevolle informatie voor je audit op te halen.

© 2020 Jan Otten